Teden restavracij 15. - 24. 3.

MENI TEDNA RESTAVRACIJ

POZDRAVI IZ KUHINJE

Kristal kruha, mariniran sardon in domači ketchup

Pogačka, jurčkova krema, Špacapanova tlačenka, kristalna čebula in prah sušenih jurčkov

***

SVINJSKA PRATA S HOLANDSKO OMAKO

Tanke rezine svinjske prate, jajčna krema in brinje

Kruh z drožmi in maslo s popečenim kvasom

***

ČEMAŽEVA JUHA

Krompirjeva krema, poganjki divje zelenjave, čemaževo olje, čips krompirja in čemaževa juha

***

ZAJEC IN BLEK

Dušeni zajec, blek z zelišči, mladi grah, divja zelenjava in okisana čebula

*

Cena menija: 30,00€/osebo

 


DODATNI HODI V MENIJU

(velja za celotno omizje)

POSTRV

Konfit bohinjske postvi, beurre blanc omaka, hrustljavi beluši,

špinača in kaviar bohinjske postrvi

***

ŠTRUDELJ PO ŠPACAPANOVO

Jaboljčni štrudelj, marinirana jabolka, karamel,

drobljenec piškota in cimetov sladoled 

*

Cena 4-hodnega menija: 37,00€/osebo

Cena 5-hodnega menija: 44,00€/osebo

 


VINSKA SPREMLJAVA

VINARJI

Špacapanova hiša, Komen, Kras

Sanabor, Štanjel, Kras

Fedora, Dolanci, Vipavska dolina

Dario Prinčič, Oslavje, Collio

*

Vinska spremljava treh kozarcev vina 18,00€. Vsak nadaljni kozarec 6€.


 

URNIK V TEDNU RESTAVRACIJ

15.03.2024, pet – 12:00, 15:30, 19:30

16.03.2024, sob – 12:00, 15:30, 19:30

17.03.2024, ned – 12:00, 15:30, 19:30

19.03.2024, tor – 18:30

20.03.2024, sre – 18:30

22.03.2024, pet – 12:00, 15:30, 19:30

23.03.2024, sob – 12:00, 15:30, 19:30

24.03.2024, ned – 12:00, 15:30, 19:30

 


REZERVACIJE

Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:

tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si