Teden restavracij 21. - 30. 3.

MENI POMLADNEGA TEDNA RESTAVRACIJ

POZDRAVI IZ KUHINJE

Makron, sečuanski poper in kapunova pašteta

Pogačka, jurčkova krema, Špacapanova tlačenka in kristalna čebula

***

SVINJSKA PRATA S HOLANDSKO OMAKO

Tanke rezine svinjske prate, jajčna krema in brinje

Kruh z drožmi in maslo s popečenim kvasom

***

ČEMAŽEVA JUHA

Krompirjeva krema, poganjki divje zelenjave, čemaževo olje, čips krompirja in čemaževa juha

***

JANČEK IN BLEK

Pečeni janček proste reje, domači blek, zelišča, sezonska in divja zelenjava.

*

Cena menija: 32,00€/osebo

 


DODATNI HODI V MENIJU

(velja za celotno omizje)

POSTRV

Konfit bohinjske postrvi, beurre blanc omaka, hrustljavi beluši, špinača in kaviar bohinjske postrvi

***

BROWNIE

Brownie, sladoled iz Zidaričevega kravjega jogurta in ragu jagod mariniran v olivnem olju in baziliki

*

Cena 4-hodnega menija: 40,00€/osebo

Cena 5-hodnega menija: 48,00€/osebo

 


VINSKA SPREMLJAVA

*

Vinska spremljava treh kozarcev vina 20,00 €. Vsak nadaljni kozarec 6,5 €.

 


URNIK V TEDNU RESTAVRACIJ

21.03.2025, pet – 12:00, 15:30, 19:30
22.03.2025, sob – 12:00, 15:30, 19:30
23.03.2025, ned – 12:00, 15:30, 19:30
25.03.2025, tor – 18:30
27.03.2025, čet – 18:30
28.03.2025, pet – 12:00, 15:30, 19:30
29.03.2025, sob – 12:00, 15:30, 19:30
30.03.2025, ned – 12:00, 15:30, 19:30

 


REZERVACIJE

Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:

tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si