MENI POMLADNEGA TEDNA RESTAVRACIJ
•
POZDRAVI IZ KUHINJE
Makron, sečuanski poper in kapunova pašteta
Pogačka, jurčkova krema, Špacapanova tlačenka in kristalna čebula
***
SVINJSKA PRATA S HOLANDSKO OMAKO
Tanke rezine svinjske prate, jajčna krema in brinje
Kruh z drožmi in maslo s popečenim kvasom
***
ČEMAŽEVA JUHA
Krompirjeva krema, poganjki divje zelenjave, čemaževo olje, čips krompirja in čemaževa juha
***
JANČEK IN BLEK
Pečeni janček proste reje, domači blek, zelišča, sezonska in divja zelenjava.
*
Cena menija: 32,00€/osebo
DODATNI HODI V MENIJU
(velja za celotno omizje)
•
POSTRV
Konfit bohinjske postrvi, beurre blanc omaka, hrustljavi beluši, špinača in kaviar bohinjske postrvi
***
BROWNIE
Brownie, sladoled iz Zidaričevega kravjega jogurta in ragu jagod mariniran v olivnem olju in baziliki
*
Cena 4-hodnega menija: 40,00€/osebo
Cena 5-hodnega menija: 48,00€/osebo
VINSKA SPREMLJAVA
*
Vinska spremljava treh kozarcev vina 20,00 €. Vsak nadaljni kozarec 6,5 €.
URNIK V TEDNU RESTAVRACIJ
•
21.03.2025, pet – 12:00, 15:30, 19:30
22.03.2025, sob – 12:00, 15:30, 19:30
23.03.2025, ned – 12:00, 15:30, 19:30
25.03.2025, tor – 18:30
27.03.2025, čet – 18:30
28.03.2025, pet – 12:00, 15:30, 19:30
29.03.2025, sob – 12:00, 15:30, 19:30
30.03.2025, ned – 12:00, 15:30, 19:30
REZERVACIJE
•
Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:
tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si