Poroke

Ste eden izmed tistih parov, ki si želijo, da bi bil njihov poročni dan nekaj posebnega, popolnega in nepozabnega?

Potem ste na pravem mestu. Ago Špacapan in njegova ekipa imata za vajin dan pripravljeno nepozabno kulinarično doživetje. Ob vrhunski kulinariki vam ponujamo tudi celovito vrhunsko poročno opremo in dekoracijo. Del te si lahko pogledate na dnu strani.

Če se prelep ambient združi z dovršenimi poročnimi detajli, dobro glasbo in kulinaričnim doživetjem, lahko govorimo o pravi poročni pravljici.

Naša kulinarika temelji izključno na prvovrstnih domačih surovinah, iz katerih ustvarjamo najboljše okuse Krasa. Igranje s kulinaričnimi detajli – kuhanje na živem ognju, kuhanje pred gosti, drobne pozornosti do gosta in še in še – je naša strast, zato lahko pričakujete samo najboljše. Mi pa bomo dali vse od sebe, da bomo vaša pričakovanja presegli.

Organizacija take poroke je v prvi vrsti skrb za veliko majhnih podrobnosti, pri čemer vam z veseljem pomagamo.

Če še iščete lokacijo, ki bi vam ustrezala, vam priporočamo edinstveno Štanjelski grad ali Ferrarijev vrt v Štanjelu, Grad RihemberkBotanični vrt v SežaniCastelvecchio ali Mladinski hostel v Pliskovici na Krasu. Za več informacij nas lahko kadarkoli pokličete in se dogovorimo za sestanek.

Vsakemu paru se bomo v celoti posvetili in poiskali najboljše možne storitve in rešitve. Zaupajte nam svoje želje in nam dovolite, da jih spremenimo v nepozaben poročni dan.

Veseli nas, da je bila poroka Katjuše in Boštjana izbrana za Najlepšo poroko leta 2017 po izboru portala Zaobljuba.si. Del te zgodbe smo bili tudi mi, dovolite nam, da smo tudi del vaše.