Šitaki, sušena polenta, Zidaričev mlad sir in peteršiljeva majoneza
Pogačka, jurškova krema, Špavapanova tlačenka in čebula
Goveji jezik, fermentirana paradižnikova voda, divja zelenjava, sončnična semena in olje bazilike
Kruh z drožmi, hrustki z različnimi semeni ter maslo s popečenim kvasom
Špacapanove mesnine in zorjeni siri
Maslena košarica, kockasta zelenjava, »krodiga« (kožarico) krškopoljskega prašiča, tribarvni pire
in čista juha iz zelene
Fižolova krema, pašta, Špacapanov teranov kis, fižol in peteršiljevo olje
Granita iz zelenega jabolka, ingver, bela melona in bazilika
File divjega prašiča, varjacija ostrigarja in majoneza črnega česna
Štrukeljci z Zidaričevo skuto in timijanom, omaka iz rabarbare, masovnik, kaviar iz kave in praženi lešniki
.
Izbor jedi je enak za celotno omizje. Menu: 50,00 €/osebo. Vinska spremljava treh kozarcev vin. Poudarek je na naravnih vinih: 28,00 €/osebo.
Menu vsebuje goveji jezik, šelinko ali pašto fižol in file divjega prašiča.
Postrežba menuja traja med 1 in 1,5 urami. Rezervacije so obvezne.
Izbor jedi je enak za celotno omizje. Menu: 60,00€/osebo. Vinska spremljava štirih kozarcev vin. Poudarek je na naravnih vinih: 35,00€/osebo.
Menu vsebuje goveji jezik, šelinko ali pašto fižol, file divjega prašiča in štruklje.
Postrežba menuja traja med 1 in 1,5 urami. Rezervacije so obvezne.
Izbor jedi je enak za celotno omizje. Menu: 80,00 €/osebo. Vinska spremljava petih kozarcev vin. Poudarek je na naravnih vinih: 45,00 €/osebo.
V Krajšem kulinaričnem razvajanju izbirate med šelinko ali pašta fižol, granita ni vključena.
Postrežba menija traja med 2 in 2,5 urami. Rezervacije so obvezne.
Menu: 90,00 €/osebo. Vinska spremljava šestih kozarcev vin.
Poudarek je na naravnih vinih: 50,00 €/osebo.
Postrežba menuja traja med 2,5 in 3 urami. Rezervacije so obvezne.
Dva hoda po izbiri, menu: 20,00€ /osebo.