Makron, sečuanski poper in kapunova pašteta
Tatar postrvi in kumarična pena
Hrustljavi žajbelj in akacijev med
Kristal kruha, jadranski brancin, pomaranča in hren
Najmanj 3 mesece suho zorjeni hrbet domačega goveda po angleško in jajčna krema z brinjem
Kruh z drožmi, buhtelj s sušenim paradižnikom in rožmarinom ter maslo s popečenim kvasom
Degustacija Špacapanovih suhomesnatih izdelkov in zorjenega sira
Melancan, mlad Zidaričev kravji sir, paradižnik, Špacapanova panceta in čips bazilike, polente ter paradižnika
Riž s fermentirano paradižnikovo vodo, bakala in bazilika
Sorbet iz Zidaričevega kravjega jogurta, stebelna zelena, črne olive in olivno olje
Dušeni zajec, mladi stroki graha, divja zelenjava, okisana čebula in zeliščni blek
Štrudelj po Špacapanovo in sladoled rabarbare
Maslena košarica, krema ovčjega sira in maline
Pavlova torta s pomarančnim sorbejem, ananas in menta
Dehidrirana jagoda s Špacapanovim teranovim balzamikom
Breskve v belem vinu
Čokolatin, lešnik in Špacapanov ocvirk krškopoljca
Izbor jedi je enak za celotno omizje. Menu: 50,00€/osebo. Vinska spremljava štirih kozarcev vin. Poudarek je na naravnih vinih: 35,00€/osebo.
Menu vsebuje angleški roast beef, melancan ali riž, zajec in blek ter štrudelj.
Postrežba menuja traja med 1 in 1,5 urami. Rezervacije so obvezne.
Izbor jedi je enak za celotno omizje. Menu: 80,00 €/osebo. Vinska spremljava petih kozarcev vin. Poudarek je na naravnih vinih: 45,00 €/osebo.
V Krajšem kulinaričnem razvajanju izbirate med melancanom in rižem, granita ni vključena.
Postrežba menija traja med 2 in 2,5 urami. Rezervacije so obvezne.
Menu: 90,00 €/osebo. Vinska spremljava šestih kozarcev vin.
Poudarek je na naravnih vinih: 50,00 €/osebo.
Postrežba menuja traja med 2,5 in 3 urami. Rezervacije so obvezne.
Dva hoda po izbiri, menu: 20,00€ /osebo.