Team building

Včasih enostavno potrebujemo spremembo vsakodnevne rutine. Druženje izven delovnega okolja poskrbi za poglobitev medsebojnih odnosov, sproščeno vzdušje in dobro počutje. Naj bo team building nagrada vašim zaposlenim. Team building delavnice v Špacapanovi hiši na Krasu so več kot idealen prostor za vas. Poskrbeli bomo, da se boste kaj novega naučili, obenem pa lepo zabavali.

Napolni štirno

Lokacija: Ferrarijev vrt v Štanjelu, Grad Rihemberk ali po dogovoru

Kamnite »štirne«, ki krasijo marsikatero dvorišče in vaške trge na Krasu, skrivajo v sebi pomemben zaklad – vodo, ki je je tu od nekdaj primanjkovalo. Zato je bila iznajdljivost Kraševca zelo pomembna.

Zabaven team building Napolni štirno smo postavili v idiličen Štanjel, eno najstarejših naselij na Krasu. Poseben pečat mu je vtisnil Maks Fabiani, ki velja za enega od utemeljiteljev slovenske arhitekture in urbanizma. Najpomembnejša njegova zapuščina pa je Ferrarijev vrt v Štanjelu, ki med drugim predstavlja pomembno bogastvo, vodovodni sistem.

Kolesarjenje po Krasu

Lokacija: s kolesom po Krasu

Kras je edinstven svet. Posebno podobo mu daje kamen, ki ga je v tej pokrajini v izobilju. Voda že od nekdaj spreminja njegovo obliko, človek pa mu daje svoj umetniški pečat.
Spoznajte Kras s kolesom pod vodstvom izkušenega kolesarskega vodnika. Odkrijte neznane kotičke in postanite raziskovalec tega edinstvenega koščka Slovenije

Kulinarični team building

Lokacija: Špacapanova hiša

Špacapanova hiša bo ta dan rezervirana samo za vas. Svoje vsakodnevno delovno okolje boste lahko zamenjali za kuhinjo, v kateri boste v prijetnem vzdušju izmenjali svoje kuharske veščine in se kaj novega naučili. Razdeljeni v manjše ekipe boste na koncu delavnice postregli štirihodni menu.

Avantura na štirikolesnikih

Lokacija: s štirikolesniki po Krasu

Na Krasu obstaja nešteto poti, ki so kot nalašč za avanturo s štirikolesniki. Enourna vožnja bo potešila vašo željo po pravem odklopu. Skupaj se bomo peljali mimo sivkinega polja v bližini, od tam pa pot nadaljevali do cerkve sv. Device Marije. Na koncu se bomo odpravili še na bližnjo sveto Katerino. Hrib, s katerega se odpre prelep razgled na Vipavsko dolino in morje.

Za več informacij nam pišite na info@spacapan.si, skupaj bomo našli najboljši paket za vašo ekipo.