MENI VELIKONOČNE PONUDBE
•
ŠPACAPANOVE MESNINE
Pršut iz domačega ali krškopoljskega prašiča proste reje, zorjen najmanj 36 mesecev in ostali suhomesnati izdelki ter okisana divja zelenjava
PEČEN PRŠUT V KRUHU
Kuhan pršut, zapečen v kruh in sveži hren
TATARSKI BIFTEK
Tatarec iz zorjenega stegna slovenskega mladega goveda
KRUH Z DROŽMI, MASLO IN KVAS in HREN S POMARANČO
***
GOVEJA JUHA
Domača goveja juha in gresov knedelj
***
RAVIOLI, ŠPARGLJI IN SVEŽA ZELIŠČA
Ravioli nadevani z Zidaričevo kravjo skuto in svežimi zelišči, žajbelj, masovnik, divji šparglji, praženi orehi in Antoničev ovčji sir
***
JANČEK
Kraški janček proste reje, pečeni krompir v pečici in sezonska zelenjava
***
BROWNIE
Brownie, sladoled iz Zidaričevega kravjega jogurta, ragu
jagod mariniran v olivnem olju in baziliki
POTICA
Domača pijana potica
Cena menija: 70,00€/osebo
Otroci od 3 – 8 let: meni po polovični ceni
URNIK PONUDBE
•
nedelja, 21. 4. 2025
ponedeljek, 22. 4. 2025
REZERVACIJE
•
Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:
tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si