Velika noč 21. 4. in 22. 4.

MENI VELIKONOČNE PONUDBE

ŠPACAPANOVE MESNINE

Pršut iz domačega ali krškopoljskega prašiča proste reje, zorjen najmanj 36 mesecev in ostali suhomesnati izdelki ter okisana divja zelenjava

PEČEN PRŠUT V KRUHU

Kuhan pršut, zapečen v kruh in sveži hren

TATARSKI BIFTEK

Tatarec iz zorjenega stegna slovenskega mladega goveda

KRUH Z DROŽMI, MASLO IN KVAS in HREN S POMARANČO

***

GOVEJA JUHA

Domača goveja juha in gresov knedelj

***

RAVIOLI, ŠPARGLJI IN SVEŽA ZELIŠČA

Ravioli nadevani z Zidaričevo kravjo skuto in svežimi zelišči, žajbelj, masovnik, divji šparglji, praženi orehi in Antoničev ovčji sir

***

JANČEK

Kraški janček proste reje, pečeni krompir v pečici in sezonska zelenjava

***

BROWNIE

Brownie, sladoled iz Zidaričevega kravjega jogurta, ragu

jagod mariniran v olivnem olju in baziliki

POTICA

Domača pijana potica

 

Cena menija: 70,00€/osebo

Otroci od 3 – 8 let: meni po polovični ceni

 


URNIK PONUDBE

nedelja, 21. 4. 2025

ponedeljek, 22. 4. 2025

 


REZERVACIJE

Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:

tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si