
TEDEN RESTAVRACIJ: 15. 3. – 24. 3.
SPOMLADANSKI TEDEN RESTAVRACIJ IN PRVI POGANJKI
Topli sončni žarki, zvončki in trobentice, daljši dnevi in bolj veseli obrazi. Vse to s sabo nosi prihajajoča pomlad. Tokrat bo še posebej razveselila gurmanke in gurmane, saj s seboj prinaša tudi spomladanski Teden restavracij!
POMLAD V ŠPACAPANOVI HIŠI
V Špacapanovi hiši vam bomo v okviru Tedna restavracij spomladansko vzdušje pričarali s poganjki divje zelenjave, čemažem, sardoni, zajcem, jajčno kremo in drugimi sezonskimi sestavinami.
OKUSI KRASA, TRADICIJE IN SODOBNOSTI
Pridružite se nam v najbolj slastnem tednu letošnje pomladi in poskusite recepte, ki si jih v naši hiši že desetletja podajamo iz roda v rod. Vsaka generacija doda še pečat svojega časa in tako jedi osveži, popestri in izpopolni. Naše sestavine so sveže in lokalne – tako boste občutili v vsakem grižljaju.
URNIK, REZERVACIJE IN JEDILNIK TEDNA RESTAVRACIJ
***
Delovni čas :
15.03.2024, pet – 12:00, 15:30, 19:30
16.03.2024, sob – 12:00, 15:30, 19:30
17.03.2024, ned – 12:00, 15:30, 19:30
19.03.2024, tor – 18:30
20.03.2024, sre – 18:30
22.03.2024, pet – 12:00, 15:30, 19:30
23.03.2024, sob – 12:00, 15:30, 19:30
24.03.2024, ned – 12:00, 15:30, 19:30
Rezervacije:
Število mest je omejeno, zato si svojo mizo rezervirajte čimprej na:
tel: 00386 (0)30 226 390 ali preko emaila: info@spacapan.si
Jedilnik:
Celoten jedilnik z vinsko spremljavo in cenami je na voljo na povezavi: klik-klik
Dobrodošli na Kras in k Špacapanovim!